Autores

CM 25-Les altes capacitats a l'escola inclusiva. Els Marrameus del carrer Verat Descarat Ampliar

CM 25-Les altes capacitats a l'escola inclusiva. Els Marrameus del carrer Verat Descarat

Maria Sánchez Dauder


ISBN: 978-84-15212-13-3


2013 · 16x24 cm · 153pp

Más detalles

CM 25

81 artículos disponibles

20,00 €

CONTINGUT

Les altes capacitats a l’escola inclusiva: els Marrameus del carrer Verat Descarat és un recull de contes que narren les aventures d’uns gats històrics i peculiars, pensats per treballar amb alumnes de cicle superior de primària i de secundària.

L’escola inclusiva permet que tots els perfils d’alumnat puguin conviure en una societat com la que es trobaran en el futur, en el món on viuran. Les necessitats acadèmiques dels nens i nenes d’altes capacitats són diferents a les dels seus companys, però no pas incompatibles!  Aquest llibre  n’és una mostra. Aquesta colla de Marrameus viatgen amb els seus lectors i viuen aventures plenes de màgia i coneixements amagats. Són aquestes pinzellades culturals les que agraeixen les ments més dotades i de les quals tot el grup de classe se’n beneficia.

A cada conte l’acompanyen unes propostes didàctiques que ajudaran el mestre a treballar els continguts que s’han explicat a cada història. Es tracta d’exercicis poc convencionals que se surten de la rutina de les activitats diàries a classe. Aquest tipus de tasques permetran un treball més enllà dels continguts curriculars del curs; d’aquesta manera es facilita la inclusió d’aquest col·lectiu d’alumnes amb altes capacitats  a l’aula que, per edat biològica i madurativa, els correspon.